Lav en erklæring med træskodder

 

Vinduerne til dit hjem skal afspejle din personlighed og stil. Massive træskodder fås i en bred vifte af stilarter og materialer, og vil få ethvert hjem, de pryder, til at skille sig ud. Udover at sænke omkostningerne til opvarmning og afkøling af dit hjem, beskytter skodder også dine gardiner, møbler og tæpper mod solskader.

At blive udsat for solen kan beskadige gardiner og andre klude. Lyse farver og mørke farver kan falme eller stribe; i sidste ende kan selv tør råd sætte sig på draperier. Lædermøbler kan også blive beskadiget af solens stråler.

Historisk set havde boliger skodder til beskyttelse mod solen såvel som elementerne. De fleste stilarter af udvendige skodder giver boligejere god beskyttelse mod forskellige vejrforhold. Brugerdefinerede træskodder Træbeskyttelse beskytter også mod vind, sne og hagl. Om sommeren skal du lukke skodderne på vinduerne, hvor den opgående eller nedgående sol skinner ind. Om vinteren skal du lukke de skodder, der kan være udsat for nordenvinden, eller når en storm er på vej.

For at afkøle dit hjem på en miljøvenlig måde, overvej lamelskodder. Rulleskodder har flere lameller lagt på tværs af rammerne med små mellemrum mellem dem. Ved at lukke dem kan du lufte dit hjem uden at lukke for meget varme eller sol ind.

Holdbarhed

Se efter en virksomhed, der producerer tidløse og holdbare udvendige skodder i premium kvalitet. Ufærdige skodder kan laves, så de passer til boligejernes smag og behov. Fordi træet, der bruges til at konstruere udvendige skodder, er holdbart, men alligevel blødt, kan stykkerne udskæres i mange forskellige former og størrelser.

Forskellige træsorter er velegnede til forskellige klimaer. Kig efter skræddersyede skodder lavet af højeste kvalitet, FAS premium-grade hårdt træ. Vælg mellem poppeltræ, teaktræ, mahognitræ, kirsebærtræ, cedertræ, ahorntræ og egetræ. Spansk cedertræ er et hårdttræ, der er formstabilt og har masser af naturlig modstandsdygtighed over for fugt, forrådnelse, svampe og insekter.

Skræddersyede skodder fremstillet af helskåret massivt træ vil være mindre tilbøjelige til problemer som revner, sammenføjninger af lav kvalitet, tyndt sparteltræ eller andre ringere fræseteknikker, der kan få skodder til at lække varm luft om vinteren eller kølig luft om sommeren. Når skodder er lavet af ét massivt stykke træ, er de stærkere og mere energieffektive.

Tilpasning

Få præcis de skodder, du ønsker, ved at vælge mellem tilpassede lister, udskæringer, hardware og mere. Få flotte skodder ved at få dem malet i en farve, der springer ud! Alternativt kan du beholde ufærdige skodder for et robust look.

Husejere, der ønsker at tilføje meget funktionelle og alsidige accenter til deres opholdsrum, bør også overveje skodder. Konstrueret af holdbare materialer, konstrueret til at modstå vejret og skræddersyet til at passe til en række smag, er brugerdefinerede træskodder behagelige tilføjelser til utallige stilarter af arkitektur. Selv indendørs træskodder gør et rum mere spændende.

Historiske panelskodder passer til de udsmykkede huse i Queen Anne-stilen i San Francisco såvel som de statelige Tudor-lejlighedsboliger i Pittsburgh. Derudover ses brugerdefinerede træskodder inspireret af amerikanske grænsestile ofte på betonhuse og tilføjer landlig charme til ekspansive ranchboliger.